
PIK Suhi prsni vršak je polutrajni suhomesnati proizvod dobiven od jednog komada mesa. Najčešće se koristi za pripremu raznih variva popur graha ili sarme.
Sastojci: svinjski prsni vršak,voda, sol, konzervans E250.



Nutrijent
Mjerna jedinica
Energija
290 kcal /1230 kJ
Ukupno bjelančevina
18 g
Ukupno ugljikohidrata
0.5 g
Ukupno masti
24 g
Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.
21/04/
2024

Dobra stara težačka jela nikada ne bi trebala izaći iz mode, a jedno od takvih su i trganci s vrhnjem te, u našem slučaju, prženom pancetom i mladim lukom.
PROČITAJ VIŠE18/12/
2023

Slatki izgledom, a slani okusom, ovi zgodni borići upotpunit će vaš svečani stol.
PROČITAJ VIŠE20/02/
2023

Možda im ime i podrijetlo nisu sasvim usklađeni, ali kombinacija okusa svakako je, stoga isprobajte ovu neobičnu palačinku napunjenu ukusnim sastojcima.
PROČITAJ VIŠE13/02/
2022

Ječam s korjenastim povrćem i suhim mesom još jedan je klasik zimske kuhinje.
PROČITAJ VIŠE28/07/
2018

Njoki u bijelom umaku bez vrhnja za kuhanje? Moguće je! Odgovor se krije u mlijeku i vinu, a tajni "začin" je buđola.
PROČITAJ VIŠE11/03/
2018

Ovi jastučići nisu za spavanje već za ukusno i glasno hrskanje, po mogućnosti u dobrom društvu. Združuju laganu ricottu i špinat s dimljenom vratinom, a gotovi su za manje od pola sata.
PROČITAJ VIŠE