Upoznaj kobasice s karakterom!

Ona okuplja drage ljude oko stola i uživa u razgovorima dugo u noć. Na njenom jelovniku je uvijek neki zanimljivi fingerfood ili klasično jelo na drugačiji način, naravno uz čašu dobrog vina.

Najotmjenija
u društvu...

Galanta
Galantu karakterizira tradicionalan okus dobiven dužim procesom sušenja, s blagom aromom dima i poznatim začinima – paprom i češnjakom.
Pakiranja: kobasica 900 g, naresci 100 g
Njeno drugo ime je avantura, bilo da se radi o jedrenju, planinarenju, vožnji biciklom – samo da je s ekipom u akciji. Kod nje nema kompliciranja, sve je uvijek spremno u 5 minuta!

Najveća
pustolovka...

Bella
Izražena aromatičnost i sočnost Bella trajne kobasice dobivena je kombinacijom krupno mljevenog svinjećeg mesa uz dodatak mediteranskih začina.
Pakiranja: kobasica 900 g, naresci 100 g
Gdje je kućna zabava ili party s ekipom, tu je i Slavona. Ona ne želi ništa propustiti pa je njen odabir neko brzo, ali fino i svima omiljeno jelo poput toplih sendviča ili pizze.

Najvatrenija
u ekipi...

Slavona
Slavona - kobasica manjeg promjera s dodatkom začina od kojih se ističe mljevena crvena paprika. Idealna za rezanje pod kutom od 45 stupnjeva.
Pakiranja: 280 g
Ona obožava obiteljske izlete i druženja u prirodi. U njenom ruksaku i piknik košari uvijek će se naći zanimljive kombinacije sendviča kojima se svi najviše veselimo.

Najzaigranija
u društvu...

Pikola
Pikola je blago dimljena trajna kobasica manjeg promjera s kombinacijom poznatih začina koji joj daju pravi domaći okus i štih.
Pakiranja: 280 g

Uz nova pojačanja tu su i PIK trajne kobasice svima poznatog okusa!