header shape divider
meso

Naresci

PIK naresci su praktični, unaprijed narezani i spremni za upotrebu, štede vrijeme jer nema čekanja u redu, lako se otvaraju, a uz to ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju te imaju 25% manje soli. Širok asortiman PIK narezaka – šunke, mortadele, trajne kobasice, parizeri – idealni su za brojne situacije i prilike – bilo da se radi o druženju s obitelji i prijateljima, brzom i jednostavnom obroku kad smo u stisci s vremenom ili pak kasnom večernjem zalogaju dok nitko ne gleda.

Šunke

PIK šunke su zaštitni znak PIK Vrbovca, proizvode se po provjerenim recepturama, od najkvalitetnijih komada svinjskog buta uz dodatak posebne kombinacije začina što im daje prepoznatljiv okus. Bogat izbor PIK šunki različitih tekstura i okusa od onih blagih, do rustikalnijih s izraženom notom dima – omogućava svima da pronađu šunku po svom guštu.

Pureće šunke

PIK pureće šunke proizvode se od najkvalitetnijih komada purećeg mesa. Ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, glutena ni soju, a imaju i smanjen udio soli. Imaju nisku kalorijsku vrijednost i mali udio masnoće, dok su istovremeno prirodno bogate proteinima.

Mortadele

Podrijetlo mortadele dolazi iz poznate talijanske regije, Emilia-Romagne, točnije njenog središta Bologne. PIK-ove mortadele proizvode se upravo prema tradicionalnoj talijanskoj recepturi od biranih sirovina vrhunske kvalitete. Odlično se sljubljuju s drugim namirnicama, a ovisno o jelu, mortadela se može narezati na tanke šnite ili deblje kockice koje su odlične za ukusan i brz “finger food”.

Parizeri

Već dugi niz godina PIKO je omiljeni proizvod najmlađih obožavatelja, ali i roditelja, djedova i baka. Proizvodi se od najkvalitetnijih komada crvenog mesa i bogat je proteinima. Praktičnost pakiranja i rezanja omogućuje slaganje najmaštovitijih kreacija. Idealan je u kombinaciji s raznim vrstama peciva, a izvrsno se sljubljuje i sa svježim sirom, salatom ili krastavcima.

Trajne kobasice

PIK trajne kobasice proizvode se po tradicionalnim recepturama od vrhunskih komada mesa. Idealne su za sve prigode, od obiteljskog okupljanja do raznih proslava i druženja s prijateljima. Raznolika ponuda PIK trajnih kobasica, bilo da ste ljubitelj tradicionalnih okusa ili onih malo modernijih, zasigurno će pronaći svoje mjesto u sočnim sendvičima, šarenim kanapeima ili hladnim platama.

Trajna suha mesa

Trajni suhomesnati proizvodi poput PIK buđole, pancete ili pečenice proizvode se po starim recepturama koje se prenose s koljena na koljeno. Birani komadi mesa, blago naglašena nota dima i rustikalni okus čine ih omiljenim tradicionalnim proizvodima bez kojih su hladne plate nezamislive.

Ostalo

PIK proizvodi idealan su sastojak različitih jela, ali i klasičnih plata ili sendviča.
back to top