Pučka kobasica Sljeme je polutrajna kobasica koja se proizvodi od kombinacije svinjskog i goveđeg mesa.
Pakiranja: 700 g, 350 g
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 45 dana
Nutrijent
Mjerna jedinica
Energetska vrijednost
220 kcal /915 kJ
Ukupno bjelančevina
15 g
Ukupno ugljikohidrata
4 g
Ukupno masti
16 g
Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.
17/07/
2024
Svježe roštilj kobasice ovaj su se put smotale u burger pecivu uz dodatak paprike i tikvica s grill tave.
PROČITAJ VIŠE06/06/
2024
Grill tava ili roštilj, gurmanska kobasica, sezonsko povrće i svježi kopar – spremni smo za ljetnu sezonu!
PROČITAJ VIŠE04/03/
2024
Domaća dimljena kobasica, kiseli kupus i kore za savijače dali su ovim samosama hrvatski predznak.
PROČITAJ VIŠE22/12/
2023
Znamo da nije ispravno ovo jelo nazvati pizzom, ali za jednostavniju verziju s manje ugljikohidrata, imamo dobro rješenje.
PROČITAJ VIŠE14/12/
2023
Ukusne kobasice i snažni zimski okusi glavno su obilježje ovog jela koje će vas ugrijati, utješiti i izdašno nahraniti
PROČITAJ VIŠE02/08/
2023
Pivo se odlično slaže u kombinaciji s mesom. U nastavku potražite razne kombinacije mesa i piva koje morate isprobati.
PROČITAJ VIŠE