Volim roštilj Rib eye odrezak proizvodi se od vrhunske junetine domaćeg podrijetla. Rib eye je jedan od najpopularnijih odrezaka u svijetu.
Pakiranja: 330 g
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 21 dan
03/05/
2023
Mekano i sočno meso u pratnji svježeg povrća, kozjeg sira i aromatičnog preljeva brzo je rješenje za svakodnevni ručak ili večeru.
PROČITAJ VIŠE22/01/
2023
Srednje pečeni flank steak u burbon umaku jelo je koje ne iziskuje previše pripreme. Uz dodatak krumpira s parmezanom postat će još ukusnije.
PROČITAJ VIŠE16/01/
2023
Pečeni ramstek i povrće sa začinima pretvorit će se u pravu malu gozbu gotovu za pola sata.
PROČITAJ VIŠE19/05/
2022
Neki sendviči su samo sendviči, i to je u redu. Ali neki sendviči su mala remek-djela, poput ovoga s trakicama rib eye odreska.
PROČITAJ VIŠE23/11/
2021
Ovo jednostavno i sočno jelo puno umami okusa moglo bi lako postati vaš omiljeni ručak.
PROČITAJ VIŠE19/11/
2021
Za slasni, brzinski ručak ili večeru pripremljenu u svega 20 minuta trebat će vam jedna dobro zagrijana tava, nekoliko krumpira i jedan dobar juneći odrezak.
PROČITAJ VIŠE