Sljeme Panceta je trajni suhomesnati proizvod dobiven soljenjem, dimljenjem, sušenjem i polaganim zrenjem dijela svinjske potrbušine. Dovoljno ju je narezati na manje komade, ali odlično će se uklopiti i u brojna jela.
Pakiranja: cca 3.53 kg
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 180 dana
Nutrijent
Mjerna jedinica
Energija
540 kcal /2230 kJ
Ukupno bjelančevina
17 g
Ukupno ugljikohidrata
1 g
Ukupno masti
52 g
Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.
03/12/
2024
Jelo na žlicu s puno okusa, topline i duše… sve što vam zimi može trebati, nalazi se u loncu istarske jote.
PROČITAJ VIŠE31/10/
2024
Ova juha grije i tijelo i dušu, a igrom slatkastih i pikantnih okusa podiže čak i raspoloženje.
PROČITAJ VIŠE04/07/
2024
Hrskava panceta, Cheddar sir i karamelizirani luk glavni su sastojci ove jednostavne, a ukusne pite.
PROČITAJ VIŠE17/06/
2024
Ako želite unaprijediti vaše pljeskavice, napunite ih feta sirom, pancetom i paprikom te ispecite na tavi, roštilj vam nije ni potreban.
PROČITAJ VIŠE21/04/
2024
Dobra stara težačka jela nikada ne bi trebala izaći iz mode, a jedno od takvih su i trganci s vrhnjem te, u našem slučaju, prženom pancetom i mladim lukom.
PROČITAJ VIŠE04/03/
2024
Domaća dimljena kobasica, kiseli kupus i kore za savijače dali su ovim samosama hrvatski predznak.
PROČITAJ VIŠE