SPARE RIBS su svinjska rebarca idealna za pripremu na roštilju ili u pećnici. Unaprijed pripremljena metodom slow cookinga rebra će biti toliko sočna i mekana da će se meso samo odvajati od kosti. Uz omiljeni umak, ovo je jelo savršeno za iznenaditi bolju polovicu svojim kulinarskim umijećem.
Pakiranja: 600 g
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 120 dana
Nutrijent
Mjerna jedinica
Energetska vrijednost
190 kcal / 858 kJ
Ukupno bjelančevina
17 g
Ukupno ugljikohidrata
0,8 g
Ukupno masti
15 g
Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.
19/04/
2023
Nova PIK-ova linija Slow cooked selection proizvoda odmah je privukla pažnju i nepca gastro entuzijasta.
PROČITAJ VIŠE30/03/
2023
Složenac od krumpira sa sporo kuhanim, a zatim pečenim buncekom i kremastim preljevom od vrhnja odlična je ideja za obiteljski ručak.
PROČITAJ VIŠE02/01/
2023
Meso hrvatskih farmi koje je već termički obrađeno, odnosno sporo kuhano, kako bi na vašem stolu završilo u najsočnijem obliku.
PROČITAJ VIŠE02/01/
2023
Za kuhanje bez stresa odaberite sporo kuhanu svinjsku koljenicu i samo je zapecite u pećnici, to je zaista jedino što trebate učiniti.
PROČITAJ VIŠE22/12/
2022
Mekano, sočno, trgano svinjsko meso i palenta obogaćena začinima postat će vaš omiljeni brzi ručak – sve je gotovo za samo pola sata.
PROČITAJ VIŠE22/12/
2022
Provedite manje vremena u kuhinji, a više s obitelji uz SLOW COOKED SELECTION PIK Vrbovca.
PROČITAJ VIŠE