Za pripremu odrezaka od junećeg buta potrebno je nešto više vremena. Mogu se pripremati na tavi, uz postupno dodavanje manjih količina vode ili temeljca te servirati uz prilog po želji, a vrijeme pripreme može se ubrzati korištenjem espresso lonca.
Pakiranja: 400 g
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 7 dana
15/02/
2024
Pravi obiteljski ručak i odličan recept za nahraniti više ljdui, trebate samo prilagoditi količinu mesa i veličinu posude.
PROČITAJ VIŠE13/02/
2022
Trganci se tradicionalno sparuju sa sirom, vrhnjem i špekom, ali dajte joj šansu i sa omiljenim umakom.
PROČITAJ VIŠE05/07/
2021
Kratko prženi juneći odresci i povrće koje zadržava svoju strukturu odlike su ovog brzo pripremljenog jela iz woka.
PROČITAJ VIŠE25/02/
2021
Braciola napoletana su aromatične rolice punjene češnjakom, peršinom, sirom, pinjolima i grožđicama sporo kuhane u umaku od rajčice.
PROČITAJ VIŠE29/12/
2019
Premaz na bazi začinskog bilja te maslaca i češnjaka osigurao je sočnost ovom junećem pečenju.
PROČITAJ VIŠE10/12/
2019
Rolice od junećih odrezaka punjene svježim kobasicama zalogaj su koji se stvarno brzo i jednostavno priprema - za svaki dan, ali i u svečanijim prilikama.
PROČITAJ VIŠE