header shape divider
meso

Svježe meso

PIK surađuje s više od 100 domaćih farmi rasprostranjenih diljem Hrvatske. Za PIK svježe pakirano meso jamči se sljedivost u svim fazama proizvodnje – od polja do stola – pri čemu se koriste najviši svjetski tehnološki, informatički i higijenski standardi, a svi procesi su pod stalnim nadzorom stručnih osoba. Korištenjem vrhunske tehnologije pakiranja u potpunosti se zadržava svježina, kvaliteta, sočnost i boja te osigurava zdravstvena ispravnost PIK svježeg pakiranog mesa.

Pakirana svinjetina

PIK svježe pakirano svinjsko meso nositelj je oznake Meso hrvatskih farmi, koja pridonosi informiranju potrošača o prehrambenim proizvodima koje kupuju i konzumiraju te jamči proizvode vrhunske kvalitete i domaćeg podrijetla.

Pakirana junetina

PIK Vrbovcu izuzetno je važan rad udruge Baby beef koja okuplja proizvođače tovne junadi. Tako PIK otkupljuje juneće meso sa 60 hrvatskih farmi od svih velikih dobavljača i plasira proizvode s oznakom Hrvatska junetina na preko 1.000 prodajnih mjesta.

Mljeveno meso

Mljeveno meso oduvijek je jedna od najčešćih i omiljenih namirnica u mnogim kuhinjama. PIK mljeveno meso dolazi u nekoliko različitih vrsta i pakiranja, a omogućit će brzu pripremu raznovrsnih jela, poput bolonjeza, faširanaca, lazanja, punjenih paprika i mnogih drugih.

Marinade

PIK-ova ponuda unaprijed mariniranih komada mesa olakšava pripremu brojnih jela. Različite marinade čine meso još mekšim, sočnijim i ukusnijim, a uz to štede vrijeme za pripremu.

Maturo

MATURO odresci dobiveni su od najkvalitetnijeg junećeg mesa s hrvatskih farmi. Ovo vrhunsko meso u kontroliranim uvjetima dozrijeva 21 dan te se na potpuno prirodan način omekšava njegova struktura. Dozrijevanjem se postiže specifična crvena boja te iznimna sočnost, karakteristična aroma i podatna mekoća mesa.

Kako? Lako!

KAKO? LAKO! je linija pred pripremljenih proizvoda koji omogućuju brzu i jednostavnu pripremu omiljenih jela, a na stražnjoj strani pakiranja može se pronaći i prijedlog recepta.

Ostalo

Sezonska ponuda PIK svježeg mesa na vaše stolove donosi jedinstvene proizvode koji će se savršeno uklopiti u svaku prigodu.
back to top