PIK surađuje s više od 100 domaćih farmi rasprostranjenih diljem Hrvatske. Za PIK svježe pakirano meso jamči se sljedivost u svim fazama proizvodnje – od polja do stola – pri čemu se koriste najviši svjetski tehnološki, informatički i higijenski standardi, a svi procesi su pod stalnim nadzorom stručnih osoba. Korištenjem vrhunske tehnologije pakiranja u potpunosti se zadržava svježina, kvaliteta, sočnost i boja te osigurava zdravstvena ispravnost PIK svježeg pakiranog mesa.
Pakirana svinjetina
PIK svježe pakirano svinjsko meso nositelj je oznake Meso hrvatskih farmi, koja pridonosi informiranju potrošača o prehrambenim proizvodima koje kupuju i konzumiraju te jamči proizvode vrhunske kvalitete i domaćeg podrijetla.
PIK Vrbovcu izuzetno je važan rad udruge Baby beef koja okuplja proizvođače tovne junadi. Tako PIK otkupljuje juneće meso sa 60 hrvatskih farmi od svih velikih dobavljača i plasira proizvode s oznakom Hrvatska junetina na preko 1.000 prodajnih mjesta.
Mljeveno meso oduvijek je jedna od najčešćih i omiljenih namirnica u mnogim kuhinjama. PIK mljeveno meso dolazi u nekoliko različitih vrsta i pakiranja, a omogućit će brzu pripremu raznovrsnih jela, poput bolonjeza, faširanaca, lazanja, punjenih paprika i mnogih drugih.
PIK-ova ponuda unaprijed mariniranih komada mesa olakšava pripremu brojnih jela. Različite marinade čine meso još mekšim, sočnijim i ukusnijim, a uz to štede vrijeme za pripremu.
MATURO odresci dobiveni su od najkvalitetnijeg junećeg mesa s hrvatskih farmi. Ovo vrhunsko meso u kontroliranim uvjetima dozrijeva 21 dan te se na potpuno prirodan način omekšava njegova struktura. Dozrijevanjem se postiže specifična crvena boja te iznimna sočnost, karakteristična aroma i podatna mekoća mesa.
KAKO? LAKO! je linija pred pripremljenih proizvoda koji omogućuju brzu i jednostavnu pripremu omiljenih jela, a na stražnjoj strani pakiranja može se pronaći i prijedlog recepta.
Vrijeme je za još jedan kviz, no ovaj put u fokusu je tvoje društvo. Što volite jesti? Kako najradije provodite vrijeme zajedno? Koliko vas je? Otkrij nam sve kroz nekoliko pitanja - zauzvrat ti dajemo ideju za snack koji možeš poslužiti na sljedećem okupljanju.
Iako se smatraju gastronomskim sinonimom za ljeto, jela s roštilja nisu rezervirana samo za vruće dane. Otkrivamo kako i zašto roštiljati kod kuće tijekom cijele godine.
Planiranje ručkova jedna je od najvećih boljki na ovim prostorima. Inspirirali smo jesenskim okusima i složili kviz koji, na temelju tvog karaktera, otkriva što sutra trebaš kuhati za ručak.
Maštaš o životu u nekoj od svjetskih metropola? Otkrij nam u kojoj hrani najviše uživaš, na kojoj lokaciji želiš večerati i kakve deserte preferiraš, a mi ćemo ti otkriti u koju se zemlju najbolje uklapaš.
Kuhaš li svaki dan ili živiš za to da ti netko osvane na kućnom pragu s gotovim ručkom? Ove navike najbolji su odraz tvoga karaktera (u kuhinji, naravno). Riješi kratki kviz i doznaj koji si tip kuhara!