Juneće gulaš kocke proizvode se od mesa juneće lopatice. Unaprijed su narezane na približno jednake komade i kao takve odmah spremne i idealne za pripremu junećih gulaša, variva, ragua i ostalih jela na žlicu.
Pakiranja: cca 400 g
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 7 dana
26/07/
2023
Junetina s pastom orzom i umakom od rajčice popularno je grčko jelo zvano Giouvetsi koje će vam se svidjeti već na pogled.
PROČITAJ VIŠE24/05/
2023
Svinjetina i jabučni cider odličan su par, a uz listić kadulje i polagano krčkanje u pećnici dobit ćete neodoljivo jelo sa super mekanim mesom.
PROČITAJ VIŠE31/03/
2023
Ječam se odlično slaže sa svim namirnicama, a u kombinacija s porilukom i junetinom postaje jelo koje će svi ukućani vrlo brzo zavoljeti.
PROČITAJ VIŠE27/02/
2023
Ako volite mesna jela koja osvajaju izgledom i okusom i svakako probajte ovu junetinu pripremljenu na malo drukčiji način.
PROČITAJ VIŠE09/02/
2023
Variva su odličan izbor za hladne i tmurne dane. Kombinacijom različitih komada mesa, povrća i žitarica dobit ćete ukusan i cjeloviti obrok.
PROČITAJ VIŠE16/12/
2022
Dobar mesni nadjev je taj koji pitu čini neodoljivom, a upravo takva je pita s junetinom i tamnim pivom. Jednostavno je morate isprobati.
PROČITAJ VIŠE