Naslovnica > Proizvodi > Svježe meso > Svinjski but bez kosti odrezak
Svinjski but sastoji se od nekoliko dijelova povezanih opnama koje drže but u komadu. But se može sušiti, peći u komadu, koristiti za razna punjenja ili dinstanje u umacima, a odresci bez kosti se mogu pržiti na naglo ili pohati te poslužiti uz priloge po želji.
Pakiranja: 400 g
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 6 dana
02/08/
2023
Pivo se odlično slaže u kombinaciji s mesom. U nastavku potražite razne kombinacije mesa i piva koje morate isprobati.
PROČITAJ VIŠE12/05/
2022
Odresci panirani u aromatiziranim krušnim mrvicama odlično će pasati uz curry umak.
PROČITAJ VIŠE06/10/
2021
Valjušci, šufnudle, šiškrle, luleki. Znate li ikog tko ih ne voli? Za ljubitelje, jedna odlična kombinacija i ideja za brzinski ručak.
PROČITAJ VIŠE28/09/
2021
Topla salata prije nego zima pokuca na vrata! Uparili smo svinjetinu s pečenim paprikama i patlidžanom te rajčicama u sočno jelo.
PROČITAJ VIŠE19/09/
2019
Ovaj recept je baš onakav kako ja pamtim (vinski) gulaš kako su ga pripremale moje bake i mama u Slavoniji.
PROČITAJ VIŠE12/04/
2019
Ručak za pola sata glavna je misao vodilja ovog recepta kojem je temelj nepogrešiva kombinacija - grah i svinjski odresci.
PROČITAJ VIŠE