 
													
Juneće gulaš kocke proizvode se od mesa juneće lopatice. Unaprijed su narezane na približno jednake komade i kao takve odmah spremne i idealne za pripremu junećih gulaša, variva, ragua i ostalih jela na žlicu.
Sastojci: juneće meso 100% bez kosti.



26/07/
2023

Junetina s pastom orzom i umakom od rajčice popularno je grčko jelo zvano Giouvetsi koje će vam se svidjeti već na pogled.
 PROČITAJ VIŠE
PROČITAJ VIŠE24/05/
2023

Svinjetina i jabučni cider odličan su par, a uz listić kadulje i polagano krčkanje u pećnici dobit ćete neodoljivo jelo sa super mekanim mesom.
 PROČITAJ VIŠE
PROČITAJ VIŠE31/03/
2023

Ječam se odlično slaže sa svim namirnicama, a u kombinacija s porilukom i junetinom postaje jelo koje će svi ukućani vrlo brzo zavoljeti.
 PROČITAJ VIŠE
PROČITAJ VIŠE27/02/
2023

Ako volite mesna jela koja osvajaju izgledom i okusom i svakako probajte ovu junetinu pripremljenu na malo drukčiji način.
 PROČITAJ VIŠE
PROČITAJ VIŠE09/02/
2023

Variva su odličan izbor za hladne i tmurne dane. Kombinacijom različitih komada mesa, povrća i žitarica dobit ćete ukusan i cjeloviti obrok.
 PROČITAJ VIŠE
PROČITAJ VIŠE16/12/
2022

Dobar mesni nadjev je taj koji pitu čini neodoljivom, a upravo takva je pita s junetinom i tamnim pivom. Jednostavno je morate isprobati.
 PROČITAJ VIŠE
PROČITAJ VIŠE